A A N B O D

FIT BLIJVEN KAN ALTIJD - JUIST NU!

P O W E R F I T: 

De PowerFit zijn onze populairste trainingen in onze BootcampBox aan de Tractieweg 206. Deze bootcamptrainingen zijn beschikbaar voor ieder niveau. De trainingen zijn in combinatie met materiaal en gericht op kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Je kunt oefeningen op je eigen tempo doen en er zijn geen verplichte gewichten die gebruikt moeten worden. De trainer zal je uiteraard wel uitdagen op jouw niveau. Elke les is uniek en je zult zelfs na een jaar trainingen weer nieuwe oefeningen voorgeschoteld krijgen. We trainen met maximaal 14 personen in een groep. Door corona is dit nu tijdelijk verlaagd naar 10.

 

C A L I S T H E N I C S: 

Misschien heb je er wel eens van gehoord: calisthenics. Tijdens deze lessen gebruik je in principe geen materiaal (of minimaal, of ter ondersteuning) want je leert krachtig worden met het gebruik van het eigen lichaam. Lichaamsbeheersing, kracht, coördinatie en flexibiliteit staan centraal. Calisthenics is gericht op het bovenlichaam en in te stappen voor elk niveau. We hebben een zeer ervaren calisthenics trainer die speciaal deze lessen verzorgt. 

O L Y M P I C   W E I G H T L I F T I N G: 

Gewichtheffen volgens Olympische maatstaaf. Bij Olympic Weightlifting staan twee oefeningen centraal; de Snatch en de Clean & Jerk. De trainingen zijn heel erg technische en de techniek staat dan ook voorop. Tijdens de training worden de bewegingen opgesplitst in kleinere deel bewegingen die je dan tot perfectie wil leren om uiteindelijk de hele beweging zo technische goed en zwaar mogelijk te kunnen doen. Elke les word afgesloten met een kracht onderdeel en zijn voor alle niveaus toegankelijk.

B A R B E L L F I T: 

Deze lessen zijn eigenlijk te vergelijken met een PowerFit maar je zult met name werken met, jawel, de Barbell. Daag je zelf uit en wordt sterker en verbeter je techniek tijdens deze speciale trainingen. Naast de standaard weightlifting onderdelen kunnen alle barbell oefeningen aan bod komen. Van deadliften tot een een shoulder press en van bankdrukken tot een cluster. Elke les staat één of twee van deze oefeningen centraal. De lessen worden altijd afgesloten met een uitdagende barbell workout.

U L T I M A T E F I T: 

De PowerFit in het kwadraat, onze UltimateFit trainingen zijn niet voor beginners maar voor de gene die houden van een uitdaging. De trainingen duren 1,5 uur en bginnen altijd met een kracht onderdeel. Na het krachtonderdeel volgt er een lange workout om even helemaal door het stof te kunnen gaan. Bij de UltimateFit trainingen is het helaas niet mogelijk om een proefles te volgen. Dit doordat er een bepaald niveau word verwacht om mee te kunnen komen met deze trainingen.

O U T D O O R - P O W E R F I T: 

PowerFit in de buitenlucht. Dat zijn onze outdoor-PowerFit trainingen. Vind je het te gek om met materiaal te trainen maar dan wel in de buitenlucht? Dan zijn deze trainingen echt iets voor jou. Elke les begint bij de BootcampBox en vanuit daar vertrekken we met materiaal naar het nabij gelegen parkje. Deze lessen zijn voor elk niveau en gericht op kracht in combinatie met uithoudingsvermogen. 

B O O T C A M P: 

De gehele week verzorgen we buiten-bootcamp trainingen in de stadsparken van Utrecht, op dit moment vind je ons in Park Oog in Al, het Julianapark, het Griftpark, park de Hoge Weide en park transwijk. De trainingen zijn beschikbaar voor alle niveaus. Je kunt tijdens alle trainingen oefeningen bijvoorbeeld op je eigen tempo doen.

Weer of geen weer, wij gaan door! (Behalve met onweer). De buiten trainingen zijn meer gericht op cardio maar kracht komt ook zeker aan bod, dus zeker een volledige work-out.

 

B E   Y O U R   B E S T: 

Naast onze reguliere lessen bieden we ook verschillende trajecten aan. Onze Be Your Best trajecten. Deze trajecten zijn een combinatie van groepslessen en personal training, in een vaste groep met een vaste trainer twee maal per week samen trainen. We hebben verschillende trajecten die verspreid door het hele jaar beginnen. Zo hebben we bijvoorbeeld een Barbell, 8-weken, Half jaar en Outdoor traject. Alle verschillende trajecten hebben hun eigen doelstellingen. Klik hier voor meer info.

 

P E R S O N A L   T R A I N I N G:

Train je liever één op één of in duo met je persoonlijke trainer? Kijk om www.bgf-personaltraining.com voor ons aanbod.

 

T R A I N E R   N O D I G ? 

Heb jij of jullie al een leuke bootcamp groep maar missen jullie een trainer of komt jullie vaste groep te vervallen? Laat het ons weten, BuitenGewoonFit helpt jullie graag uit de brand. Wij verzorgen een nieuwe professionele trainer en nemen jullie vaste les op in ons rooster. Mail voor de mogelijkheden naar info@buitengewoonfit.com en profiteer van alle voordelen van BuitenGewoonFit.